Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/drmladen/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Kontakt – dentalmm

Bužanova 8a, Zagreb

Nazovite nas!

098/38 99 11

Radno Vrijeme

Pon-Pet: 9:00 - 18:00

Rezervirajte Vaš besplatni pregled

Za Vaš ljepši osmijeh

Nazovite nas!

098/38 99 11

Radno Vrijeme

Pon-Pet: 9:00 - 18:00

Rezervirajte Vaš besplatni pregled

Za Vaš ljepši osmijeh

Kontakt

Mi brinemo o vašem osmijehu

U našoj ordinaciji dentalne medicine smo svjesni koliko je važna stručnost u našem poslu i konstantno praćenje trendova, stoga koristimo samo najmodernije i najkvalitetnije materijale za sve naše usluge. Uz to redovito usavršavamo i unaprjeđujemo znanje naših doktora kako bi Vam pružili najmodernija, najkvalitetnija i što bezbolnija rješenja, i u zdravstvenom i u estetskom smislu.

Svakom našem pacijentu jamčimo individualan pristup i punu posvećenost u svim vašim potrebama. Dugogodišnja predanost struci i poslu, te neposredna komunikacija sa sa svakim pacijentom razvio je naš uzajamni odnos sigurnosti i povjerenja. Također, surađujemo sa vrhunskim stručnjacima ortodoncije, kirurgije i par odontologije za visokospecijalizirane zahvate na tim područjima. Radimo sa više vrhunskih zubotehničkih laboratorija.

Naš stručni tim  stoji Vam na raspolaganju za sva pitanja, nedoumice oko dentalnih problema, neobavezne preglede i stručne savjete.